Carpinus betulus (Haagbeuk) 

De Carpinus betulus wordt door ons in vele verschillende soorten geleverd. Deze haagbeuk is ook erg goed te gebruiken als vormboom, zowel blok, lage lei, hoge lei maar ook als haag, als parkboom of als een meerstammige solitair is hij zeer geschikt. De Carpinus betulus lage leiboom container wordt bij ons dus in een pot gekweekt maar ook in de volle grond. Groot voordeel van het kweken in een pot is dat u hem in uw tuin een geheel jaar door kunt planten. Dus bent u er in het voorjaar nog helemaal niet aan toe om uw tuin eens heerlijk aan te passen. Geen enkel probleem, bij ons kunt u bomen en struiken in container bestellen die ook in de zomer geplant kunnen worden in uw tuin.

Haagbeuk

De Carpinus betulus behoudt over het algemeen zijn blad niet in de winter. Door hem echter jaarlijks te snoeien blijft er in de winter steeds meer blad aan zijn takken hangen. Echter dit blad wordt wel bruin. In het voorjaar schiet deze Carpinus betulus weer als eerste van alle bomen in zijn blad. Zijn blad is geribbeld, klein en fris groen in het vroege voorjaar maar gedurende de zomer wordt het blad steeds donkerder groen. Zijn stam is grijs en glad. Naar mate hij ouder wordt, wordt de stam donker grijs met licht grijze vlekken erin. Dit is echt een super mooie eigenschap van deze Carpinus betulus.

Onderhoud

Het onderhouden van de Carpinus betulus lage lei boom container is zeer eenvoudig. Door deze boom jaarlijks te snoeien, scheren krijg je een super mooi resultaat. Deze lei boom zal steeds meer en fijner gaan vertakken waardoor je een super mooi, vol en dicht scherm krijgt. Voor een natuurlijke afscheiding is deze lage lei boom echt geweldig mooi.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.